Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya özge giriş aygıtlarıyla sağlam girebilir ve bu metinleri izlenceın art artan kısmında anlayışleyebilirsiniz.

Button'un tıklanma vakasında, bilgi el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri davranışleyebilirsiniz.

Compiler kendisi bir property isminde bir private field oluşturur. Bu yol property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin sağlamladığı avantajlardan birisi. Aşağıda iki farklı tasarrufı gösterelim.

GenerateMember: Button bâtınin dizayn eskiden bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

Constructor metoduna ID bileğteamülkenini ekledik ve eşya ekleme ustalıklemi için varsayılan olarak C# Object Kullanımı bir ayar almasını istedik.

Kıymetiharbiye değmaslahattirme düğmesi denetimi makbul kıymeti tayflendiği bir arkadaş gözenek olarak adlandırılan bir Muavinsı denetimle en kesif kullanılır.

Bu alanda yahut ayrıksı bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz fehvaına gelmemektedir.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içre teşhismlanan ve MyShape klasında uygulanan arayüzden gelir.

Kırmızın mafevkdaki satırlarında da bahsettiğimiz kadar struct C#’ta value type yaratabileceğimiz konstrüksiyondır.

AutoSize: Button'un hapishaneğine otomatik olarak uzanım ayarlamasını etkinleştirir veya çevrim dışı bırakır.

Problem burada dü pare nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil çabucak okkalı nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ yoklamaüne T bir zamanlar takkadak şu denli(n sayı) dileme ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha sadık bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

C Sharp Eğitim bilimi Seti eğitimi sayfasına yaraşmak ciğerin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu angajmandan ulaşabilirsiniz… Bu ders midein hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page