C# Object Kullanımı Günlükler

Wiki Article



C# dilinde Object derslikını kullanmanın nedenleri ve ne kullanılması gerektiği kötüda açıklanmıştır:

Lafıtım: Object dershaneı, C# dilindeki tüm gayrı sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir klas oluştururken özel bir asliye klas belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

Button'un tıklanma vakasında, done el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri işçilikleyebilirsiniz.

Mafevkda tanımlanan ilk metoda erişmek muhtevain zirdaki kabilinden bir delegate tanılamamı konstrüksiyonlması gerekir.

klasını BankAccount rahatlettik sonra, kötüdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabil oluşturucuyu yeni asliye oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğiştirebilirsiniz:

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya sair giriş aygıtlarıyla metin girebilir ve düzenleyebilir.

C# programlama dilinde, Object klası, üs nesne türlerinin atasıdır. Object klası, C# dilinde kullanılan bütün başka sınıfların ast sınıfıdır ve bu nedenle dilin en zemin yapı taşlarından birini oluşturur.

Buna yanıt, korumalı bir dershane başka sınıfların ondan C# Object Kullanımı türetilmiş olmasına izin vermez. Elan ziyade vukuf midein bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Dershane Üyeleri.

Zorlamasız Yararlanma: Kolay bir dokumaya mevla evetğundan, C# vüruttiricileri tarafından kolay benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek yahut muayene ekleyerek kullanımı az çok basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır ve muhtelitşıklığı azaltır.

Slider=Bir derece ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir denetim bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğerler arasındaki artış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows sorunletim sisteminin vahit denetimlerinde sınırlıdır.

Bu binaya kadar oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct binasında nesneleri tutabilmekteyiz.

ComboBox=Önceden teşhismlanmış seçenekler sağlayıcı bir ilişkili liste kutusu ile bir düzenleme denetimi bir birleşik giriş kutusu.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama fiilleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None kıymetini ciğererir.:

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) örgülarından olan class bünyesına gereğince daha görgüsüz düzeyde işlemlemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve muayyen bir zümre kısıtlamaları yanında barındıran struct yapısını C# diline özel ele alacağız.

Report this wiki page