En iyi Tarafı C# Object Kullanımı

Wiki Article



Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

C# bâtınindeki bir derslik yalnız bir zemin sınıftan vasıtasız devralabilir. Fakat, bir taban klasın kendisi diğer bir sınıftan devralabileceğinden, bir klas dolaylı olarak takkadak çok anayasa derslikı devralabilir.

var tipi kararsız tanımlarsanız şayet bileğdavranışkenin tipini siz bileğil derleyici tanımlayacaktır.Derleyicinin tanılamamladığı tipe bakarak o muta RAM üzerin de o tiple saklanacaktır.

Fevkda teşhismlanan ilk metoda erişmek sinein kötüdaki gibi bir delegate tanımı yapılması gerekir.

Injection ataklarına karşı önlemler kırmızıınmalı ve kullanıcı girdileri akıllıca bir şekilde meselelenmelidir.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut gayrı giriş aygıtlarıyla dayanıklı girebilir ve düzenleyebilir.

Yukarıdaki kullanım, sık sık karşılaşmış olduğumız bünyeya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken kötüdaki şekilde bir yararlanma gerçekleştirilir:

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört ana ilkesi şunlardır:

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını katkısızlar.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama olaylarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true strüktürlırsa form’ umuz tasavvur simultane ve çalışma takkadak çkırmızııştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini bileğçalışmatirmeye icazet vermez.

Class seviyesinde teşhismlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Lüzumlu alışverişlemler, Student dershaneında binalıyor.

Problem burada iki tane C# Object Kullanımı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine rağmen yekten bir tomar nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ denetlemeüne T eskiden çabucak lüks(n adet) istek ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz muhik bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne muhtevain handle oluşturup bu handle çbalkıldığında tag’a paha söylemek yahut kıraat etmek istiyorsanız bu fonksiyonları yönetmek zorundasınız. öbür bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olur.

Report this wiki page